dijous, 30 de juliol del 2009

Cinema a la fresca

Ahir a la nit vam pujar al Castell de Montjuic (concretament a la gespa) per anar a veure la pel.licula Wall-e. Mai abans havia anat a veure cap pel.licula a la fresca i mira que fa anys que ho fan.

Vam pujar en cotxe ja que acabava tard i veient la cua de gent que estava esperant el bus a plaça espanya, vam comprovar que era una bona idea d'agafar el cotxe. Vam arribar a l'aparcament, com era aviat vam trobar molts cotxes però amb el parking tan gran no vam tenir gaires problemes per trobar lloc.

Després de pujar unes quantes escales, vam arribar a l'entrada, ens feien pagar 5 euros (per una part veient la gent que hi havia ho trobava be que no fos gratis, encara que pensava que ho era, però ja es podien estirar una mica i amb aquest preu donar alguna consumició...). Vam arribar a la gespa, sort que hi havia un amic que ens guardava lloc perquè ja estava bastant ple "l'aforament". L'Aitsuki es va trobar a companyes de feina que m'havia dit abans que anirien també a veure la pel.licula, era casualitat que amb tanta gent estaven a pocs metres de nosaltres.

Abans de començar, vaig anar a buscar algo de begudes ja que no haviem portat prou, per sort hi havia una carpa Moritz i no hi havia gaire gent, vaig comprar unes cerveses i fanta llimona per fer una clara improvitzada :P. Quan tornava estava començant la pel.li i havien apagat els llums menys mal que estaven a prop d'un focus que no estava apagat del tot sino no els trobo. La pel.licula ens va agradar molt, vam passar una bona estona, no explicaré ara l'argument per si algu la vol veure però era una pel.li d'animació molt entretinguda, amb moments divertits, tendres, d'acció i de fer pensar; en conclusió una bona pel.li per veure en companyia i en un indret diferent com a la gespa de Montjuic.

A l'acabar la pel.licula i estavem recollint l'Aitsuki va veure l'Arnau i m'ho va dir, ràpidament vam anar a saludar-lo, també estava el Lluch, també van estar per allà on estavem nosaltres però amb tanta gent no ens haviem vist, quina gràcia ja ho diuen el món és un mocador...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada