diumenge, 1 de febrer del 2009

Els preparatius

Avui hem aprofitat que teniem el dia lliure (fins les 20:30 ja que haviem d'anar a la sala Mephisto a veure Arial) per començar a adequar el pis ja que molt aviat anem a viure'hi i per desgràcia entre setmana no es que tinguem gaire temps.

Hem anat al matí a fer mesures, cosa molt important no vagi a ser que compressim una nevera i ens l'haguessim de menjar amb patates, i a sobre freda ... (no m'he pogut reprimir :P).
Tot seguit hem anat a buscar el cotxe (que ja se sap a Barcelona no el pots tenir mai al costat de casa...) i hem anat a mirar un outlet de rentadores i neveres (sona fashion eh?), per sorpresa nostra hem vist que hi havien a bon preu i semblaven noves, tenen menys garantia que una nova (1 any) però valia la pena, a més per 10 euros més ens la portaven al pis, això és un gran punt quan tens llogat un pis que és un segon sense ascensor (amb les obres en procés de fer-lo), i aqui està la qüestió "amb les obres en procés".

Hem tornat cap al pis i hem hagut de moure una "miqueta" d'una manera no gaire ortodoxe (a patades) una columna de ferro que està posada (per tocar-nos els collons bàsicament), per sort amb uns cm hi ha hagut prou, com teniem temps i hi havia gana després de tantes voltes, hem anat a dinar al fresh&ready del costat (mira que bé un lloc bé de preu i que tenen varietat de coses). Quan hem acabat de dinar jo he anat a posar diners a la zona blava mentre l'Aitsuki anava a comprar productes de neteja per posar a punt el pis (he fet una mica el garrul perque m'he adonat quan ja havia posat 5 cèntims que els dissabtes no es pagava zona blava en aquell carrer, acostumat a l'eixample esquerre que pagues per respirar...).

Hem deixat les compres al pis i com ens han trucat els del transport que trigarien 1 hora, hem anat a prendre algo justament a la cafeteria que un dia vam entrar mentre buscavem pis i l'Aitsuki va dir m'agradaria viure en aquest carrer, i mira finalment és on viurem. Quan hem sortit de la cafeteria ens han trucat (collons !! sembla que ens persegueixin), quan hem arribat a la porteria, ja havien passat la "zona xunga" i estaven pujant per la zona més estreta de l'escala.
Finalment han pogut pujar la nevera sense danys (pel que ens ha semblat), buffff. Després com ja s'estava fent tard l'únic que ens donava temps era anar al servei estació (el nostre salvador :P) a comprar pintura i utensilis varis.
Bueno i això ha estat l'inici del que ens espera, almenys esperem que no faci tan mal temps com avui perque anar amunt i avall carregat i a sobre plovent i agafar el cotxe per Barcelona és per estressar-se una mica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada